image by WebDog

Nieuwe enthousiaste dierenarts Natasja ten Hagen

Belangrijke mededeling.

Vanaf 1 november is er een nieuwe dierenarts werkzaam in mijn praktijk. Dit vanwege de enorme groei van de praktijk, vanwege mijn leeftijd en het feit dat ik al 42 jaar praktijk heb gedaan en een stapje terug wil doen.

Haar naam is Natasja ten Hagen. De keuze is op haar gevallen omdat ze enthousiast, spontaan en betrokken is. Mooi meegenomen het feit dat ze al 1.5 jaar praktijkervaring heeft. Ze zal er alles aan doen om clienten/dieren goed te begeleiden en te  informeren. Ze past goed in de strategie van mijn praktijk: kunde, kennis en openheid van zaken. Kortom ze gaat er voor!!

Leuke bijkomstigheid is, dat haar opa en oma, ook uit St.Michielsgestel afkomstig, 30-40 jaar geleden al met hun hond bij mij op de praktijk kwamen.

Natasja is op de praktijk op ma,wo,do en vr. Wilt U kennis met haar maken dan kan dat, evt. na afspraak of als U toch op de praktijk bent om iets te halen.

Ik blijf gewoon heel nauw betrokken bij de praktijk en zal meehelpen om specifieke kennis, kunde en ervaring op Natasja over te brengen.

Douwe Akkerman.