Het team van Dierenkliniek Sint-Michielsgestel

Dierenkliniek Sint-Michielsgestel is een gezelschapsdieren-praktijk. Ons praktijkgebouw kunt u vinden aan de Hoogstraat 30 in Sint Michielsgestel.
In onze praktijk werken 2 dierenartsen - Douwe Akkerman, en Natasja ten Hagen , die zich uitsluitend met gezelschapsdieren bezig houden. Zij worden ondersteund door de assistentes:  Tess Hull en Romy Vinckemoller.

Dierenarts Douwe Akkerman

Geboren en getogen op het Friese platteland, in de natuur en tussen de dieren, wist Douwe al op jeugdige leeftijd dat hij dierenarts wilde worden. Zijn studie diergeneeskunde werd in 1974 succesvol afgerond aan de R.U. Utrecht. Na enkele waarnemingen vestigde hij zich in oktober 1976 als zelfstandig dierenarts te St.Michielsgestel. Na enkele jaren fuseerde zijn praktijk met de praktijk in Schijndel. In de maatschap bestond zijn werk voornamelijk uit het behandelen en opereren van gezelschapsdieren.
Per 1 juli 2010 heeft hij de samenwerking met Schijndel beeindigd om weer met vol enthousiasme als zelfstandig dierenarts op zijn thuislocatie in St.Michielsgestel verder te gaan.

Douwe vindt z'n geluk in zijn praktijk en gezin. Als hobby's heeft hij hockey, bridge en op vakantie gaan naar verre landen.

Dierenarts Natasja Szulik-ten Hagen

image by WebDog

Natasja is vanaf 1 november ons team komen versterken als dierenarts. Ze is begin 2015 afgestudeerd aan de Universiteit Gent. Na anderhalf jaar in een kliniek in haar woonplaats Tilburg te hebben gewerkt, is ze met veel enthousiasme in St-Michielsgestel begonnen.

Naast haar passie voor honden en katten, houdt ze zich ook graag bezig met konijnen en knaagdieren. Na haar werk wordt ze thuis vriendelijk begroet door haar Poolse man, Akita Toshio en de eekhoorns. Natasja kan dan ook goed communiceren met onze Poolse cliënten!!!

Paraveterinair Tess Hull

image by WebDog

Sinds kort hebben we een nieuwe assistente in de praktijk. Tess Hull is in juli 2015 afgestudeerd als paraveterinair aan de Helicon 's-Hertogenbosch. Daar voor heeft ze de opleiding dierenverzorging gevolgd. Werken met honden doet ze graag, ze is werkzaam als hondentrimster en ze heeft verschillende hondengedrag opleidingen gevolgd in cursuscetrum Barneveld.

Zelf heeft ze een hond waar ze al langere tijd mee onder behandeling is bij Douwe Akkerman.

Paraveterinair Romy Vinckemöller

Velen van jullie zullen onze assistente paraveterinair Romy al gezien hebben. Ze zal jullie met liefde en plezier te woord staan en helpt als rechterhand van de dierenarts mee met de behandeling van uw dier. Ze is in mei 2016 afgestudeerd aan de Helicon in 's-Hertogenbosch en werkt sinds juli bij ons in de kliniek. Ze houdt zich graag bezig met sporten en is graag in de omgeving van dieren, zoals haar eigen vlaamse reus en de paarden.

Kwaliteit en scholing

Wij streven naar het verlenen van een kwalitatieve en op maat gesneden zorgverlening voor zowel de patiënt (uw dier) als de patiënteigenaar (uzelf).
Onze doelstelling is onder meer om een zo volledig mogelijk pakket diagnostische en therapeutische mogelijkheden te kunnen aanbieden en hieruit in overleg met u een keuze te maken.

Hiertoe volgen wij op regelmatige basis bijscholingen, zodat ook de meest recente kennis aanwezig is.