De dierenkliniek

Dierenkliniek Sint Michielsgestel is een kliniek voor gezelschapsdieren en hobbydieren. Het team bestaat uit twee dierenartsen (Douwe Akkerman en Natasja Szulik-ten Hagen) en twee assistentes (Tess en Roxcanne).
Dier- en klantvriendelijkheid, kennis en kunde staan bij ons hoog in het vaandel. Dit aangevuld met vele diagnostische hulpmiddelen en een ruime ervaring met diverse chirurgische ingrepen maken de zorg voor Uw huisdier compleet. De zorg voor Uw gezelschapsdier is ook onze zorg!!

Februari: Maand van het gebit

Gebitsproblemen worden voornamelijk veroorzaakt door tandplak en tandsteen. Dit kan leiden tot verschillende gezondheidsproblemen bij uw hond of kat zonder dat U het in de gaten heeft. Dit kan variƫren van ontstoken tandvlees, het verlies van tanden, stank uit de bek of zelfs ontstekingen aan organen. Daarom is het uitermate belangrijk om het gebit schoon te houden.
Februari is landelijk de maand van de gebitscontrole.

Dat betekent:

  • U kunt een afspraak maken om het gebit van uw huisdier gratis te laten controleren
  • Mocht er behandeling of reiniging van het gebit nodig zijn dan krijgt u hierop 10% korting
  • Als uw huisdier al vaker een gebitsbehandeling heeft ondergaan in onze kliniek en het is weer nodig, dan krijgt u uiteraard ook 10% korting
  • Uitleg van het belang van gebitsreiniging voor zowel hond als kat met diverse leuke, interessante, leerzame en lekkere hulpmiddelen!

Om een afspraak te maken voor een gebitscontrole of gebitsbehandeling kunt u contact opnemen met onze kliniek.


Behandeling op afspraak

Wij werken uitsluitend op afspraak, met uitzondering van spoedgevallen natuurlijk. Op deze manier kan er voldoende tijd worden genomen voor de behandeling van uw huisdier. Zie onze openingstijden  

T: 073-5514015

Ligging van de praktijk

De praktijk is gelegen aan de Hoogstraat(nr.30), een van de grote invalswegen van het dorp. Het pand bevindt zich, komend vanaf de N617 Den Bosch - Schijndel, op een afstand van ongeveer 100 meter aan de linkerkant.
Naast ons pand kunt u heel gemakkelijk uw auto parkeren op het parkeerterrein van de Formido.
De praktijk is niet alleen goed bereikbaar voor mensen uit Sint-Michielsgestel, maar ook voor mensen komend uit de omgeving.St.Michielsgestel ligt slechts 5 km van Den Bosch en is een van de grotere plaatsen in de Meierij( het landelijke gebied tussen Den Bosch en Eindhoven)
Zie route