tel_icon

073-55 14 015

mail_icon

info@dierenartsgestel.nl

Maandag t/m vrijdag:
8.30 – 18.00 uur (pauze: 12.30 – 13.30 uur)
Zaterdag & Zondag gesloten
Bestellingen via Whatsapp
21 jan, 2022

Bestellingen plaatsen via Whatsapp

Sneller en makkelijker voeding of herhalingsrecepten bestellen?!
Bij ons is het mogelijk om bestellingen te plaatsen via Whatsapp! Sla het nummer gemakkelijk op in je telefoon en stuur ons een appje wanneer de voeding of medicatie van je huisdier bijna op is. We laten je altijd weten als de bestelling is doorgekomen en of de gewenste producten voorradig zijn, zodat we deze voor u klaar kunnen zetten om op te halen.
Overige vragen met betrekking tot gezondheid of het maken van een afspraak worden niet beantwoord. Dit Whatsapp nummer is ENKEL voor het plaatsen van bestellingen.
Whatsapp nummer: 06 – 444 832 86
Toch een andere vraag? Of wil je graag een afspraak maken? Bel ons op het bekende nummer: 073 – 551 4015

nieuws

Laatste nieuws en acties

Lentekriebels: Puppy/kitten actie

Lentekriebels: Puppy/kitten actie

Van 1 mei 2024 tot 15 juni 2024 hebben we een leuke puppy/kitten actie. Hierbij krijgt u 25% korting op een zak puppy/kitten voeding of nat voeding naar keuze.

Lees meer
Maart: Artrose en de oudere patiënt

Maart: Artrose en de oudere patiënt

Maart is bij ons de maand waarbij we extra aandacht willen schenken aan de oudere patiënt. Hierbij is preventieve zorg bij ons een extra punt van aandacht. Denk hierbij aan controle van de orgaan functies, maar ook aan kwalitatieve ondersteuning door middel van voeding en supplementen. Een extra aandachtspuntje hierbij willen we maken voor de artrose patiënt. Een aandoening waarbij aantasting van de gewrichten lijdt tot ontsteking en pijn. Helaas zijn er veel patiënten, bij wie deze aandoening onbehandeld blijft, doordat de veranderingen er geleidelijk aan inslijpen en daardoor niet altijd even duidelijk aanwezig zijn. Ook is het soms lastig om de tekenen van artrose te herkennen, bij de hond, maar ook zeker bij de kat. Daarom delen we deze maand ook checklist foldertjes uit, opdat u als eigenaar een beter beeld kun krijgen van het welzijn van uw dier. En, om preciezer te zijn, of uw dier nog een pijnvrij bestaan heeft!
Mocht u twijfelen over of uw dier te maken heeft met artrose of andere ouderdomsklachten, neem dan contact met ons op of kom langs voor informatie foldertjes!

Lees meer
WAAR ZIJN WIJ GEVESTIGD?

Locatie

Onze praktijk is gevestigd in de Hoogstraat 30, 5271 SW Sint Michielsgestel, Nederland

Houdt u er rekening mee dat uw navigatie u naar het juiste adres stuurt (en niet naar Berlicum of de verlengde Hoogstraat).
U kunt gratis parkeren direct voor het pand, op de parkeerplaats van de Praxis of aan de Venkant.