tel_icon

073-55 14 015

mail_icon

info@dierenartsgestel.nl

Maandag t/m vrijdag:
8.30 – 18.00 uur (pauze: 12.30 – 13.30 uur)
Zaterdag & Zondag gesloten
Home E Nieuws

Nieuws

nieuws

Actueel Nieuws

Home_nieuws

Vetplan

Houd je huisdier gezond met de preventieve zorg van VetPlan

Sinds december 2022 bieden wij het preventieve zorg abonnement Vetplan aan voor honden, katten en konijnen en hun eigenaren. Voor een vast bedrag per maand krijgt jouw huisdier de preventieve zorg die nodig is voor een lang en
gezond leven. Zo worden eventuele gezondheidsrisico’s al in een vroeg stadium ontdekt. Naast de nodige vaccinaties, gezondheidschecks en ontwormings- en ontvlooiingsproducten krijg je met VetPlan® ook kortingen op behandelingen en producten. Kortom: alles wat nodig is om uw huisdier zo lang mogelijk gezond en gelukkig te houden!

nieuws

Laatste nieuws en acties

STAP-methode

STAP-methode

In Nederland krijgen jaarlijks 27.000 mensen de ziekte van Lyme door een tekenbeet en neemt het aantal teken blijft toenemen. En wist u dat katten- en hondeneigenaren maar liefst 50% meer kans op een tekenbeet hebben? Om de strijd tegen teken aan te gaan, doet Dierenartsenpraktijk Sint-Michielsgestel mee met de landelijke voorlichtingscampagne STAP; een duidelijk stappenplan voor een effectieve tekenbestrijding.

Kennismakingsactie op Puppy- en Kittenvoeding van Specific

Kennismakingsactie op Puppy- en Kittenvoeding van Specific

Kennismakingsactie van 50% op Puppy en Kittenvoeding van Specific in de periode van 1 februari t/m 30 april. Een goede gezondheid van uw dier begint al met de juiste zorg op jonge leeftijd. Omdat wij volledig achter de voeding van Specific staan, willen we u graag laten weten wat deze voeding voor de gezondheid van uw dier kan betekenen. Om ook onze jongste patiëntjes te laten profiteren van de voordelen, hebben we een kennismakingsactie van 50% op de Puppy- of Kittenvoeding van Specific. Voor meer informatie over de voeding en de actie, neemt u gerust contact met ons op.

Puppy- of kittenconsult

Puppy- of kittenconsult

Gratis aanvullend puppy- of kittenconsult bij de assistente paraveterinair. Heeft u een jonge kat of hond in huis genomen en blijkt het toch allemaal wat ingewikkelder dan vooraf verwacht (of u zich kan herinneren van uw vorige dier)? We bieden u als klant de mogelijkheid om tijdens het gratis puppy- of kittenconsult extra vragen te stellen aan de assistente. Zij zal met u enkele aandachtspunten bespreken en uw vragen beantwoorden, terwijl uw jonge huisgenoot rustig (nogmaals) ervaring met de praktijk op doet, zonder dat er iets met hem/haar gedaan hoeft te worden. Voor vragen over het puppy-/kittenconsult en het maken van een afspraak hiervoor, neemt u gerust contact met ons op.

Waarom Specific?

Waarom Specific?

– Specific wordt alleen door dierenartsenpraktijken verkocht, dus altijd met een onderbouwd advies
– Specific bevat gezonde hoeveelheden visolie en daardoor de hoogste gehaltes aan Omega-3 en -6 vetzuren voor onder andere een gezonde vacht, goede afweer en soepele gewrichten
– Specific voeding heeft een gebalanceerd energiegehalte en hoeveelheid mineralen om overgewicht en metabole problemen te voorkomen
– Specific gebuikt alleen duurzame vis om overbevissing en andere milieuproblemen tegen te gaan en toch het beste voor uw dier te bieden

Bestellingen plaatsen via Whatsapp

Bestellingen plaatsen via Whatsapp

Sneller en makkelijker voeding of herhalingsrecepten bestellen?!
Bij ons is het mogelijk om bestellingen te plaatsen via Whatsapp! Sla het nummer gemakkelijk op in je telefoon en stuur ons een appje wanneer de voeding of medicatie van je huisdier bijna op is. We laten je altijd weten als de bestelling is doorgekomen en of de gewenste producten voorradig zijn, zodat we deze voor u klaar kunnen zetten om op te halen.
Overige vragen met betrekking tot gezondheid of het maken van een afspraak worden niet beantwoord. Dit Whatsapp nummer is ENKEL voor het plaatsen van bestellingen.
Whatsapp nummer: 06 – 444 832 86
Toch een andere vraag? Of wil je graag een afspraak maken? Bel ons op het bekende nummer: 073 – 551 4015

Februari maand van het gebit

Februari maand van het gebit

Gebitsverzorging is voor onze huisdieren net zo belangrijk als dit voor ons is. Wij helpen u graag u met een passend advies voor uw huisdier! U ontvangt in de maand februari 10% korting op de aankoop van gebitsproducten zoals een tandenborstel of tandpasta. Daarnaast ontvangt u €10,- korting op een manuele gebitsreiniging bij de assistente. Mocht u interesse hebben in een manuele gebitsreiniging of uitleg over tandenpoetsen bij uw huisdier, dan kunt u geheel vrijblijvend contact opnemen met ons.

WAAR ZIJN WIJ GEVESTIGD?

Locatie

Onze praktijk is gevestigd in de Hoogstraat 30, 5271 SW Sint Michielsgestel, Nederland

Houdt u er rekening mee dat uw navigatie u naar het juiste adres stuurt (en niet naar Berlicum of de verlengde Hoogstraat).
U kunt gratis parkeren direct voor het pand, op de parkeerplaats van de Praxis of aan de Venkant.