tel_icon

073-55 14 015

mail_icon

info@dierenartsgestel.nl

Maandag t/m vrijdag:
8.30 – 18.00 uur (pauze: 12.30 – 13.30 uur)
Zaterdag & Zondag gesloten
Home E Over ons

Over ons

OVER ONS

De praktijk

Dierenartsenpraktijk Sint-Michielsgestel is een praktijk voor gezelschapsdieren en hobbydieren. Het team bestaat uit de dierenartsen (Natasja en Marjan) en de paraveterinaire assistentes (Cecile, Lesley en Cis).
Dier- en klantvriendelijkheid, kennis en kunde staan bij ons hoog in het vaandel. Dit aangevuld met vele diagnostische hulpmiddelen en een ruime ervaring met diverse chirurgische ingrepen maken de zorg voor Uw huisdier compleet. De zorg voor Uw gezelschapsdier is ook onze zorg!!

OVER ONS

Het team

logo_small

Natasja Szulik – Ten Hagen

Dierenarts

Natasja_Szulik
logo_small

Marjan Brinkman

Dierenarts

Marjan_ Brinkman
logo-very-small

?

Paraveterinair assistente

logo_small

Lesley van Dijk

Paraveterinair assistente

Lesley_van_Dijk
logo_small

Cis van de Ven

Paraveterinair assistente

Cis_van_de_Ven

OVER ONS

Onze expertises

U kunt bij ons terecht voor de behandeling van honden en katten, maar ook met uw konijn of knaagdier bent u van harte welkom. Zowel Natasja als Marjan hebben hun interesse en kennis ontwikkeld in de behandeling van de kleinere patiëntjes. We zijn beschikbaar voor de eerstelijnsbehandelingen (de dingen waarvoor u naar de huisarts zou gaan) van uw huisdier(en) en dit aangevuld met vele tweedelijnsbehandelingen. Zo beschikt onze praktijk onder andere over :

Verschillende operatie mogelijkheden , waaronder de laparoscopische sterilisatie bij teven

Tandheelkundige apparatuur voor gebitssanering, extractie van aangetaste tanden en kiezen en de behandeling van gebitsproblemen bij konijnen en knaagdieren.

Digitale röntgenapparatuur met een DR-systeem voor het maken van röntgenfoto’s

Echografie voor drachtecho’s, buikonderzoeken en enkele hartafwijkingen.

Bloedanalyse, waarbij vele bloedonderzoeken direct in de praktijk plaats kunnen vinden en een nauwe samenwerking met het laboratorium voor de uitgebreidere onderzoeken.

Urine- en ontlastingsonderzoeken: via verschillende testen en microscopisch onderzoek kunnen we een deel van de gezondheid van uw dier monitoren met diens urine en uitwerpselen.

Voor meer informatie over onze behandelingen, diensten en apparatuur, gaan dan hier naar

“behandelingen en diensten”

OVER ONS

Vacatures

Vacature Paraveterinair vanaf mei 2024

Enthousiaste en gemotiveerde paraveterinair gezocht voor ons gezellige team. Diploma paraveterinair is een vereiste. Wij zijn een kleinschalige zelfstandige dierenartsenpraktijk in huiselijke sfeer waarbij de gezondheid van de patiënt en goede sfeer binnen het team voorop staan. Ervaring is fijn maar niet het belangrijkste. We zoeken een collega voor minstens 21 uur per week vanaf begin mei (2024).
Meer informatie en wil je deel uit maken van ons team? Neemt gerust contact met ons op! Stuur je CV en motivatie naar info@dierenartsgestel.nl en dan zullen we contact met je opnemen.

Anders

Zie jij jezelf al helemaal bij ons in het team passen, maar vind je geen passende vacature op onze site? Je kan een open sollicitatie bij ons doen door je motivatie en CV te mailen naar info@dierenartsgestel.nl.
Als we je sollicitatie ontvangen hebben, kijken we of er op dat moment een geschikte vacature voor je beschikbaar is of deze er in de nabije toekomst gaat komen en brengen je hiervan op de hoogte.

Stagiaires
Aangezien we een praktijk zijn met een wat kleiner team, nemen we enkel stagiaires aan van het 3e en 4e leerjaar van de opleiding Paraveterinair, of studenten van de opleiding Diergeneeskunde.
Voor de beschikbare stagemogelijkheden, kun je ons een mail sturen naar info@dierenartsgestel.nl met daarin je opleiding en leerjaar, de stageperiode en je CV en motivatie.

WAAR ZIJN WIJ GEVESTIGD?

Locatie

Onze praktijk is gevestigd in de Hoogstraat 30, 5271 SW Sint Michielsgestel, Nederland

Houdt u er rekening mee dat uw navigatie u naar het juiste adres stuurt (en niet naar Berlicum of de verlengde Hoogstraat).
U kunt gratis parkeren direct voor het pand, op de parkeerplaats van de Praxis of aan de Venkant.