tel_icon

073-55 14 015

mail_icon

info@dierenartsgestel.nl

Maandag t/m vrijdag:
8.30 – 18.00 uur (pauze: 12.30 – 13.30 uur)
Zaterdag & Zondag gesloten
16 feb, 2023

Vetplan

Houd je huisdier gezond met de preventieve zorg van VetPlan

Sinds december 2022 bieden wij het preventieve zorg abonnement VetPlan® aan voor honden, katten en konijnen en hun eigenaren. Voor een vast bedrag per maand krijgt jouw huisdier de preventieve zorg die nodig is voor een lang en gezond leven. Zo worden eventuele gezondheidsrisico’s al in een vroeg stadium ontdekt. Naast de nodige vaccinaties, gezondheidschecks en ontwormings- en ontvlooiingsproducten krijg je met VetPlan® ook kortingen op behandelingen en producten. Kortom: alles wat nodig is om uw huisdier zo lang mogelijk gezond en gelukkig te houden!

Met het VetPlan krijgt uw hond, kat of konijn jaarlijks de vaccinaties die nodig zijn én een uitgebreide
gezondheidscheck. Deze check is essentieel om eventuele gezondheidsproblemen en ziektes al vroegtijdig te ontdekken. Daarnaast ontvangt u, afhankelijk van het VetPlan voor uw huisdier, alle middelen tegen vlooien, teken, wormen en vliegen. Als eigenaar wordt u vanzelf voor deze gezondheidscheck en preventieve zorg opgeroepen, zodat u het niet kan vergeten. Uit ervaring weten we namelijk dat lang niet iedereen regelmatig zijn of haar huisdier ontwormt en ontvlooit, of naar de dierenarts gaat voor een controle.

Ook gaat er extra aandacht uit naar uw ouder wordende huisdier, voor oudere dieren is er namelijk ook het VetPlan Plus, waarbij met behulp van urine en bloedonderzoeken de gezondheid van uw huisdier extra gemonitord kan worden en op tijd kan worden ingegrepen mochten er veranderingen aan het licht komen.

Hieronder kunt u de pdf folders van het VetPlan terugvinden. Per diersoort en gewichtsgroep kunt u hier de praktische informatie van het VetPlan en het VetPlan Plus vinden. 

Hond

Bekijk hieronder de folder voor het VetPlan voor de hond van 0-5 kg

Hond

Bekijk hieronder de folder voor het VetPlan voor de hond van 5-10 kg

Hond

Bekijk hieronder de folder voor het VetPlan voor de hond van 10-20 kg

Hond

Bekijk hieronder de folder voor het VetPlan voor de hond van 20-40 kg

Hond

Bekijk hieronder de folder voor het VetPlan voor de hond van 40-60 kg

Kat

Bekijk hieronder de folder voor het VetPlan voor de binnenkat

Kat

Bekijk hieronder de folder voor het VetPlan voor de buitenkat

Konijn

Bekijk hieronder de folder voor het VetPlan voor het konijn

nieuws

Laatste nieuws en acties

Maart: Artrose en de oudere patiënt

Maart: Artrose en de oudere patiënt

Maart is bij ons de maand waarbij we extra aandacht willen schenken aan de oudere patiënt. Hierbij is preventieve zorg bij ons een extra punt van aandacht. Denk hierbij aan controle van de orgaan functies, maar ook aan kwalitatieve ondersteuning door middel van voeding en supplementen. Een extra aandachtspuntje hierbij willen we maken voor de artrose patiënt. Een aandoening waarbij aantasting van de gewrichten lijdt tot ontsteking en pijn. Helaas zijn er veel patiënten, bij wie deze aandoening onbehandeld blijft, doordat de veranderingen er geleidelijk aan inslijpen en daardoor niet altijd even duidelijk aanwezig zijn. Ook is het soms lastig om de tekenen van artrose te herkennen, bij de hond, maar ook zeker bij de kat. Daarom delen we deze maand ook checklist foldertjes uit, opdat u als eigenaar een beter beeld kun krijgen van het welzijn van uw dier. En, om preciezer te zijn, of uw dier nog een pijnvrij bestaan heeft!
Mocht u twijfelen over of uw dier te maken heeft met artrose of andere ouderdomsklachten, neem dan contact met ons op of kom langs voor informatie foldertjes!

Lees meer
WAAR ZIJN WIJ GEVESTIGD?

Locatie

Onze praktijk is gevestigd in de Hoogstraat 30, 5271 SW Sint Michielsgestel, Nederland

Houdt u er rekening mee dat uw navigatie u naar het juiste adres stuurt (en niet naar Berlicum of de verlengde Hoogstraat).
U kunt gratis parkeren direct voor het pand, op de parkeerplaats van de Praxis of aan de Venkant.